Wat is KLJ?

KLJ (Katholieke Landelijke Jeugd) is een jeugd- en jongerenbeweging die in Vlaanderen meer dan 300 afdelingen telt. Deze brengen samen meer dan 20.000 leden bij elkaar. KLJ HOEK is hier één van!

Meer informatie kan u vinden op: www.klj.be

about

Inschrijvingen

Iedereen heeft de kans om KLJ één keer gratis uit te proberen. Bij de meesten zal dit op de startdag gebeuren maar je kan ook na de startdag komen uitproberen of KLJ jouw ding is. Je moet niet verplicht op voorhand laten weten dat je mee komt spelen. Bij ons is iedereen welkom op eender welke moment!

Als je na het keertje gratis proberen graag terug komt, word je lid van onze KLJ. Het inschrijvingsgeld hiervoor bedraagt per jaar €22 voor het eerste kind (A lid) en €11 voor de volgende kinderen (B lid).

De -16 leden kunnen tijdens het jaar drankbonnetjes aankopen voor €0,5. Aan onze deugenieten vragen we bij de start van het KLJ jaar een vast bedrag van €10. Voor dit bedrag krijgen ze elke activiteit een drankje.

Heb je vragen? Contacteer onze hoofdleidsters Tinne (broostinne@hotmail.com) en Loes (loes.delcroix@hotmail.com). Zij helpen jouw met alle plezier verder met je vragen.

Schrijf je hier in voor de startdag op 10 oktober!

Uniform

Echte KLJ’ers komen natuurlijk in uniform!

Wij verkopen:
Een KLJ HOEK sjaaltje: €4,5
Een KLJ HOEK T-shirt: €8
Een KLJ HOEK trui: €18

U kan voor of na een activiteit steeds de leiding aanspreken om kledij te passen en te kopen.

KLJ Nationaal

Bezoek ook de officiele KLJ site voor algemene informatie over KLJ.

Bezoek de site